вівторок, 3 квітня 2018 р.

Зустріч випускників у Макарівському НВК "ЗОШ І ступеня - районна гімназія"


      
        31 березня 2018 року у Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» відбулася зустріч з випускниками. На теплий  вечір зустрічі були запрошені випускники 1993, 1998, 2003, 2008, 2013, 2017років  та їхні класні керівники, а також учителі, що навчали цих учнів.
 Ведучими на святі були одинадцятикласники  Бугайчук Олександр та Кириленко Дарина, які керували справами.  






На початку зустрічі з найщирішим вітальним словом звернулася до всіх присутніх директор Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» Ащенко Надія Василівна. Вона згадала деякі яскраві та  кумедні моменти з часу навчання  випускників-ювілярів. Від чого стало у залі тепліше та яскравіше, а випускники минулих років стали почуватися більш невимушено.









         Наступним стала демонстрація спеціального випуску «Шкільних новин» дитячої телестудії «1+2» телекомпанії «Авіс» про Макарівський НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія». Ведучі учениці та учні 8-10 класів провели екскурсію навчальним закладом, задаючи одночасно запитання про минуле того чи іншого куточка навчального закладу або історії школи. «Шкільні новини» викликали посмішки, яскраві емоції у всіх присутніх та обговорення відповідей на запитання.

Проведена перекличка випускників показала, що найчисельнішими на святі делегаціями є випускники 1998 та 2008 років, тобто 20-ти  та 10-тирічні ювіляри.Традиційно випускників по роках разом з класними керівниками запрошували на сцену, де вони мали нагоду відповісти на цікаві та веселі запитання про їхнє навчання в школі. 



  Випускники 1993 року та їх класні керівники: Пужайло Василь Федорович та Хубулава Надія Борисівна.


















Випускники 1998 року та їх класні керівники: Онищук Валентина Олександрівна та Хубулава Надія Борисівна.



Випускники 2003 року та їх класні керівники: Тимощук Галина Андріївна та Юхименко Валентина Дмитрівна.

Випускники 2008 року та їх класні керівники: Харчишина Людмила Іванівна та Дзюба Валентина Сергіївна.  

         Між кожним випуском на сцені виступали учні навчального закладу та самі колишні випускники, даруючи присутнім пісні та танці. Від вечора-зустрічі всі присутні отримали велике задоволення.










Немає коментарів:

Дописати коментар