неділя, 18 листопада 2018 р.

Тиждень історії та правознавства


  
   
  З 12 по 16 листопада 2018 року у Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» пройшов тиждень історії та правознавства, який виявився дуже насиченим заходами. Були сплановані заходи тижня історії, підготовлені цікаві різноманітні завдання, під час проведення використовувалися різні форми і методи роботи. Це були і конкурси, і нестандартні уроки, і віртуальна подорож, і вікторини та інші не менш цікаві заходи.
      

         Так, протягом тижня проходили Конкурс історичних малюнків (5-ті класи) 



















                               
Конкурс історичних кросвордів (7-8 класи)
                        

       




















       Щодня протягом тижня вчителями історії  проводився  Усний журнал «Цей день в історії»(7-11 класи),а  у понеділок  - Усний журнал «Козаки – славні воїни держави» (8-А,Б класи).

      Учні 11 класу разом з учителем історії  Ковалінською М.М. переглянули навчальний фільм «Україна в роки повоєнної відбудови»,















 а учні 10 класу з учителем   історії Булахом А.В. – навчальний фільм «Українська Центральна Рада».


      Цікавою і для  учнів, і для вчителя Булаха А.В. виявилася історична вікторина у 6-А класі, адже виявити переможців було не так просто через високу активність та знання дітей.


    


  Учні 8-А,Б кл разом з вчителем Ковалінською М.М. здійснили віртуальну подорож  на острів Хортиця.





















     Учитель Булах А.В. провів  Інтерактивний урок «Весна народів» (9-А клас), на якому учні не лише вивчали матеріал, а й проявили своє вміння працювати в групі, творчо мислити та знаходити  креативні  рішення.






Немає коментарів:

Дописати коментар