вівторок, 25 грудня 2018 р.

Екскурсія на Фабрику ялинкових прикрас


      



22 грудня 2018 року учні 5-А класу та 3-Б класу разом з класними керівниками Булахом А.В. та Ступак О.В. відвідали Фабрику ялинкових прикрас у смт Клавдієво-Тарасове.
   

       Під час екскурсії екскурсовод у склодувному цеху ознайомила дітей з унікальною технологією виготовлення прикрас, де з розігрітої скляної трубки склодуви видувають кульки.











         У цеху сріблення та фарбування діти побачили як майстри, покриваючи прозору скляну кульку спеціальним розчином, перетворюють її на срібну або дзеркальну. А згодом після занурювання у спеціальну фарбу та висушування кульки набувають різних кольорів.


          Екскурсанти завітали й до майстерні художників, де створюються справжні дива майстрами своєї справи. Тут можна було побачити різноманітні мотиви: релігійні, казкові, національні та інші.
        За маршрутом екскурсії учні відвідали Музей ялинкових прикрас, у якому представлено близько 100 експонатів з різних країн Європи та Америки, причому навіть дуже унікальних та коштовних.
      Діти тут побачили і казкових героїв, і автомобілі, і героїв мультфільмів, й іграшки з репродукціями відомих картин талановитих художників світу.












         Після музею діти відвідали казкове різдвяне містечко в мініатюрі та послухали святкові мелодії новорічних пісень.


         На останок, у фірмовому магазині ялинкових прикрас усі бажаючі  змогли придбати прикраси на свій смак, та сфотографуватися на згадку у чарівному лісі.



Немає коментарів:

Дописати коментар