неділя, 17 листопада 2019 р.

Тиждень історії та правознавства



 З 11 по 17 листопада 2019 року у Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» пройшов тиждень історії та правознавства, який виявився дуже насиченим заходами. Були сплановані різноманітні заходи тижня історії, підготовлені цікаві завдання, під час проведення використовувалися різні форми і методи роботи. Це були і конкурси, і нестандартні уроки, й інтелектуальна гра, і вікторини та інші не менш цікаві заходи.
     

         Так, протягом тижня проходили Виставка історичних малюнків «Назад у минуле»  (5-6-ті класи)  
 
та Виставка фотоколажів «Історія навколо нас» (7-Б, 9-А класи). 

                                     Конкурс історичних кросвордів (7-8 класи)



                Конкурс-дослідження «Моє родинне дерево» (5-ті та  6-В класи)


Щодня протягом тижня вчителями історії  проводився  Усний журнал «Цей день в історії»(7-11 класи). У 8-х класах були проведені уроки «Звичаєве право в житті сільської громади». 
            Цікавими  і для  учнів, і для вчителя Булаха А.В. виявилися історичні вікторини у 6-А та 6-Б класах, адже виявити переможців було не так просто.
 





  Учні 9-А класу  разом з учителем Ковалінською М.М.  переглянули  презентацію про Нестора Літописця.



Історична гра «Поле чудес» у 9-Б класі, проведена вчителем Федоренко Т.О., перетворилася на захоплюючу інтелектуальну гру та дала можливість перевірити учням свої знання.






     Учитель Булах А.В. провів  Інтерактивний урок «США у міжвоєнний період» (10 клас), на якому учні не лише вивчали матеріал, а й проявили своє вміння працювати в групі, творчо мислити та знаходити  креативні  рішення.





У 11 класі проведений урок-дослідження «Процес економічної інтеграції Західної Європи»




Немає коментарів:

Дописати коментар