вівторок, 6 лютого 2018 р.

Розпочалася реєстрація на ЗНО-2018

Картинки по запросу зноРеєстрація на ЗНО-2018 в Україні розпочалася 6 лютого і триватиме до 19 березня. Змінити реєстраційні дані буде можливо до 2 квітня.
Щоб зареєструватися для участі в ЗНО-2018, потрібно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру.
Створити реєстраційну картку можна самостійно або звернутися до одного з пунктів реєстрації, перелік яких буде розміщено на сайті Українського центру. Самостійно картку можна створити за допомогою сервісу "Зареєструватися", розміщеному на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Після оформлення реєстраційної картки необхідно сформувати комплект реєстраційних документів та подати його:
  • до закладу освіти, у якому навчаються особи, які складатимуть ДПА у формі ЗНО;
  • надіслати (бажано рекомендованим листом) на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі (інші категорії осіб).
У комплект документів для випускників шкіл входить: копія паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові); дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку; реєстраційна картка. Інших категорії, крім зазначених документів мють також підготувати копію документа про повну загальну середню освіту (для осіб, які здобули повну загальну середню освіту) або довідку з місця навчання (для учнів (слухачів) закладів професійної (професійної-технічної) освіти та студентів закладів вищої освіти, які здобувають повну загальну середню освіту в 2018 році та не проходять ДПА у формі ЗНО).

Немає коментарів:

Дописати коментар