вівторок, 22 травня 2018 р.

Початок основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.


      В Україні у вівторок, 22 травня, тестуванням з математики почалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.
      Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.
      У повідомленні центру зазначений перелік документів, за наявності яких учасників допускають до складання ЗНО:
- оригінал Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
- паспорт або інший документ, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
- запрошення-перепустка для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.
       У разі неможливості пред’явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, серію та номер якого зазначено у Сертифікаті, або за умови надання копій цих документів абітурієнта до пункту проведення ЗНО допущено не буде.
       Випускникам радять брати з собою на ЗНО дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.
       Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування. Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики було заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо.
       На виконання сертифікаційної роботи з математики було відведено 180 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 33. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 62.
   
   У 2018 році складали ЗНО з математики 11 випускників Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія». Пунктом тестування була визначена Боярська ЗОШ І-ІІІ ступенів №5.

Немає коментарів:

Дописати коментар