пʼятниця, 25 травня 2018 р.

ЗНО з української мови та літератури



 

 24 травня, відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.



  Допуск абітурієнтів до пункту тестування тривав  з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00.
   На виконання сертифікаційної роботи з української мови і літератури  відводилося  180 хвилин. Загальна кількість завдань роботи – 58. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 104.
   Тест ЗНО з української мови складається з трьох частин: •Частина 1 містить 33 завдання різних форм;  •Частина 2 «Українська література» містить 24 завдання різних форм; •Частина 3 «Власне висловлення» містить одне завдання відкритої форми. Відповідь на це завдання записується в бланку відповідей Б.

    Результат виконання завдань частин 1 і 3 буде зараховано як результат державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи закладів освіти 2018 року.
    Результат виконання всіх завдань сертифікаційної роботи буде використано під час прийому до вищих навчальних закладів.
    Засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав» з української мови і літератури відбудеться до 14 червня. Результати тестування з цього предмета буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 15 червня.

 У 2018 році складали ЗНО з української мови та літератури всі  19 випускників Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія». Пунктом тестування була визначена Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  №4. До пункту тестування випускники були довезені вчасно водієм шкільного автобуса Литвином Віктором Миколайовичем. В дорозі дітей супроводжував класний керівник Булах А.В.
 Загалом настрій у дітей був піднесений. Проходженням  тестування більшість дітей задоволені.

Немає коментарів:

Дописати коментар