пʼятниця, 8 червня 2018 р.

ЗНО з географії


    

8 червня пройшло  зовнішнє незалежне оцінювання  з геграфії.   У 2018 році складали ЗНО з географії  10 випускників Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія». Пунктом тестування була визначена Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  №4.




  Як повідомлялося на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, допуск абітурієнтів у пункти проходження тестування проходив   з 10:15 до 10:50, а саме тестування розпочалося об 11:00. 















 На виконання сертифікаційної роботи з географії відводилося  150 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті - 56. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, - 94.
     

Сертифікаційна робота містить завдання різних форм:
- з вибором однієї правильної відповіді (№ 1–36); відповіді на них потрібно позначити у бланку А;
- на встановлення відповідності (логічні пари) (№ 37-42); відповіді на них потрібно позначити у бланку А;
- відкритої форми з короткою відповіддю (неструктуроване завдання) (№ 43–50); відповіді на них потрібно позначити у бланку А;
- з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (№ 51–56) відповіді на них потрібно позначити у бланку А.
      Результат виконання тесту за бажанням учня може бути зарахований як державна підсумкова атестація з геграфії.
     Результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 21 червня 2018 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар