пʼятниця, 8 червня 2018 р.

ЗНО з історії України


    



6
червня пройшло  зовнішнє незалежне оцінювання  з історії України.   У 2018 році складали ЗНО з історії України  14 випускників Макарівського НВК «ЗОШ І ступенярайонна гімназія». Пунктом тестування була визначена Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  №4.





     Як повідомлялося на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, допуск абітурієнтів у пункти проходження тестування проходило  з 10:15 до 10:50, а саме тестування розпочалося об 11:00. На виконання роботи учасникам  відводилося 150 хвилин.

    Допуск на тестування був можливий лише за наявності наступних документів:
- Оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання,
- Паспорт або інший документ, серія (за наявності) та номер якого зазначені в сертифікаті;
- Запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники можуть самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

     Загальна кількість завдань у тестуванні з історії України – 60, максимальна кількість балів, які можна отримати, правильно виконавши всі завдання, - 94.
Сертифікаційна робота містила  завдання наступних категорій:
- з вибором однієї правильної відповіді;
- на встановлення відповідності ("логічні пари");
- на встановлення правильної послідовності;
- з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді.
     Результат виконання тесту за бажанням учня може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.
     Результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 21 червня 2018 року.
     Слід зазначити, що напередодні тестування учні Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» були дещо розгублені та схвильовані.  Проте після тестування , навпаки, були веселі та щасливі. Чим порадували свого вчителя історії та класного керівника Булаха А.В.


Немає коментарів:

Дописати коментар