вівторок, 5 червня 2018 р.

Екскурсія до Макарівського районного історико-краєзнавчого музею


     29 травня 2018 року у Макарівському НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» екскурсією до Макарівського районного історико-краєзнавчого музею розпочалася навчальна практика.
Учні 5-А класу з учителем історії Булахом А.В. та учні 5-Б класу з учителем історії Ковалінською М.М. заздалегідь запланували екскурсію до даного музею. Але бажаючих виявилося більше, тому до екскурсії долучилися учні 5-В класу з класним керівником Юхименко В.Д. та учні 8-Б класу з учителем географії Руденком В.С.

Директор Макарівського  районного історико-краєзнавчого музею Гедз Віталій Анатолійович радо зустрів екскурсантів та розповів про визначні віхи з історії Макарівщини, підтверджуючи розповідь показом речових та писемних джерел з історії району.

В ході екскурсії учні мали можливість відімкнути незвичний замок, який вражав своєю загадковістю; вгадати призначення дерев’яних речей побуту минулого століття; дізнатися більше про видатних земляків; ознайомитися з матеріалами, що висвітлюють трагічні сторінки історії нашого району, зокрема Голодомор 1932-1933 рр,  події Другої світової війни, а також сучасну війну на сході України.

Загалом учні залишилися задоволеними від відвідин музею і наостанок разом з учителями подякували директору музею за проведену екскурсію.


Немає коментарів:

Дописати коментар