середа, 6 червня 2018 р.

"The Summer Camp" at the museum


     30 травня 2018 року учні мовного літнього табору "Summer camp"  Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» здійснили екскурсію до Макарівського районного історико-краєзнавчого музею



        Екскурсія була особливою, адже до музею прийшли учні 4-х класів разом з вчителем історії Булахом А.В.  Відомо, що  історія починає вивчатися з 5-го класу. Тому були певні сумніви щодо розуміння дітьми побаченого і почутого. 

      
      Але як показала практика всі сумніви були безпідставними. Перед музеєм вчитель підготував учнів, пояснивши що таке історія та за допомогою яких джерел вона вивчається.  










Директор Макарівського  районного історико-краєзнавчого музею Гедз Віталій Анатолійович на практиці розказав та показав різні типи історичних джерел. Дав можливість відімкнути славнозвісний складний незвичайний замок.
     


   Слід сказати, що бажаючих було багато, проте вдалося відімкнути замок учениці  4-В класу Піцай Дарині. Однак це не відбило бажання ознайомитися з експозицією музею у решти учнів.









    



    Всі уважно слухали Віталія Анатолійовича та цікавилися речами, фотографіями, відгадували призначення різних приладів та речей. 

       




 




























Загалом учні залишилися задоволеними від відвідин музею і наостанок разом з учителем  подякували директору музею за проведену екскурсію.
    Слід зазначити, що учні мовного табору також повторили у ході екскурсії англійські терміни і слова, а також найбільш вживані англійські фрази. Найвживанішим англійським словом стало "history".

Немає коментарів:

Дописати коментар