пʼятниця, 8 червня 2018 р.

ЗНО з біології


   
 
   4 червня відбулось тестування з біології.   У 2018 році складали ЗНО з біології  4 випускники Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія». Пунктом тестування була визначена Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  №4.

         





Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти на виконання сертифікаційної роботи з біології  було  відведено 120 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 48. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 80.
   
      Сертифікаційна робота містила  завдання різних форм:
- з вибором однієї правильної відповіді (№ 1–36); відповіді на них потрібно позначити у бланку А;
- на встановлення відповідності («логічні пари») (№ 37–44); відповіді на них потрібно позначити у бланку А;
- завдання з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей(№ 45–48); відповіді на них потрібно позначити у бланку А.
         У процесі визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг «склав/не склав» – мінімальний тестовий бал, який за виконання сертифікаційної роботи може отримати учасник із мінімальним рівнем знань. На основі тестового бала кожного учасника, який подолав поріг «склав/не склав», буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів.
         Учасники, які подолають поріг «склав/не склав», зможуть узяти участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів.
         Випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного року, які обрали біологію для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, також отримають оцінку за шкалою 1–12 балів. У такому разі в процесі визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання всіх завдань сертифікаційної роботи.
         Результати зовнішнього незалежного оцінювання з біології будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 15 червня 2018 року.
         Загалом учні Макарівського НВК «ЗОШ І ступеня – районна гімназія» залишилися задоволеними проходженням тестування з біології. Про це свідчать наступні світлини.
А коли задоволені діти, то задоволений і класний керівник Булах А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар